Історія гурту

MAD HEADS – легенда української рок музики. Одноліток Незалежності, заснований незмінним лідером Вадимом Краснооким 25 років тому, гурт пройшов через багато музичних трансформацій та гастрольних пригод, видав 8 студійних альбомів та 27 музичних відео, потрапив у саундтреки багатьох фільмів та телевізійних серіалів, відіграв понад 1000 концертів у 12 країнах світу.

Пісні «Надія є», «А я на морі» та багато інших співають по всій Україні і далеко за її межами. В США навіть існує музичний фестиваль «Надія є», в Україні – благодійний фонд з такою ж назвою. Пісню «А я на морі» встановили собі на телефони понад 1 000 000 українських абонентів, а кумедне відео на пісню «Смерека» має  2 500 000 переглядів на YouTube. Окрім власних хітів, гурт активно експериментує з українськими народними піснями, які виконує в сучасному рок звучанні.

Вадим Красноокий також відомий своєю громадською діяльністю, підтримує розвиток української мови, культури, та перетворення українського суспільства на шляху демократії. MAD HEADS були одними з перших, хто виступав на сценах Помаранчевого Майдану у 2004 та Євро Майдану 2013, а протягом останніх років не раз бували з концертами в зоні АТО та допомагали збирати кошти на підтримку українського війська.

 

МузикаMAD HEADSсповнена оптимізму та заряджена позитивом, а концерти завжди яскраві та енергійні. Підняти настрій на максимум? Влаштувати гучну вечірку? Ці хлопці точно знають, як це робиться! Тож і не дивно, що їх вже багато років рахують серед найбільш активних гастолерів України.