електроконтрабас, бас-гітара
вокал, гітара

Концерти

06
квітень
2024
02
березень
2024




Ми у соц.мережах:
facebook.com / madheadsxl @madheadsxl youtube.com / madheadsxl

Новини

01
травень
2020
Сьогодні світова прем'єра нашої нової пісні СЕРЦЯ ВІДКРИТИ і її англомовної версії TAKE A LITTLE TIME. Перейдіть за посиланням і слухайте на вашій улюбленій онлайн платформі. Це нова історія про всіх нас в новому карантинному світі. Що нам робити?...

08
листопад
2019
Sex, drugs & karaoke: вийшов новий кліп від команди MAD HEADS.UA

Пісня "Караоке" написана і заснована на реальних подіях.  Під час гастролей з групою в місті Одеса ми настільки були заряджені концертом, що нам не хотілося, щоб цей день закінчувався.  Тоді ми вирішили продовжити його в караоке.  Складно в декількох словах описати, наскільки був крутий цей вечір, все було настільки яскраво, що це нас надихнуло на написання пісні "Караоке".  Щоб детальніше змалювати картину всієї вакханалії, яка відбувалася, ми вирішили зняти на неї кліп.

 Режисером кліпу став Сергій Шляхтюк - талановитий кінорежисер, який присвятив своє життя розвитку українського кінематографа, не тільки як режисер, але і каскадер, актор і постановник.

 З Сергієм було дуже цікаво і приємно працювати.  Завдяки його високому професійному рівню та багатому досвіду, він вміє надихати, закохувати, об'єднувати дуже різних людей, ставити правильні завдання і мотивувати всіх на знімальному майданчику, навіть "диких тварин", перетворюючи весь процес в свято і захоплюючу пригоду!  Не потрібно говорити, що ми всі дуже хотіли щоб ці зйомки не закінчувалися ніколи, ми просто вирішили не розлучатися і вже готуємося до зйомок новорічного фільму.






26
серпень
2019
Вперше в історії світової музики, знаменита українська група виступить на одній сцені з легендами реггі! 
Найбільший в Північній Америці фестиваль карибської музики – позитивні вібрації і казкова атмосфера Ямайки... 
Велика подія в культурному житті Торонто.

07
червень
2019
Хей-хей-хей!

Раді представити вам нашу нову пісню "А Я Є"

Live версія:



Радіо версія:



Слухати "А Я Є" на інших електронних платформах:

25
грудень
2018
Велика та дружна родина Mad Heads з усього світу вітає вас з Різдвом Христовим та Новим Роком!


26
жовтень
2018
Тепер "Прощаємося" зі словами!


24
жовтень
2018

Група Mad Heads / Мед Хедс напевно єдина в українській музиці команда, яка існує одночасно в двох станах паралельно на двох континентах. Після від’їзду лідера групи Vadym Krasnooky в Канаду він у Торонто зібрав новий склад Mad Heads з канадських музикантів українського походження. І тепер ця команда називається Mad Heads CA. А в Україні весь цей час діє попередній склад команди, який називається Mad Heads UA і замість Вадима там співає інший вокаліст. Але групи існують абсолютно паралельно і днями записали нову пісню «Прощавай».

Композиція існує одразу в двох версіях і в чому полягає їхня різниця розповів сам фронтмен команди Вадим Красноокий: «Існує дві версії нової пісні прощавай. Одна, в принципі, стандартно сучасно рокова, яка мені дуже симпатична і це буде так, як пісня звучатиме на живих концертах. А друга версія — це таке сучасне цікаве звучання, хоча, звісно, воно не концертне. Це суто студійний трек, який ви зможете чути в ефірах».



Deezer: https://www.deezer.com/ru/album/75103712
iTunes/Apple Music: https://apple.co/2QW6eQb
Google Play: http://bit.ly/2CPp4FV
Spotify: https://spoti.fi/2pWaNPh



  

03
січень
2018
2017 рік в історії гурту MAD HEADS був дуже непростим і водночас надзвичайно цікавим. Концерти відбулися в 4 різних країнах світу: Україні, Канаді, США та Іспанії. Найдивовижнішим в минаючому році був момент, коли група спромоглася виступити на двох різних континентах одночасно! Концерти проходили на двох великих фестивальних сценах. Одна знаходилася на Контрактовій площі в Києві, а друга на вулиці Bloor в Торонто! Можливо, це був новий світовий рекорд? А сталося так завдяки тому, що наша музична родина розширилася, група тепер має два постійних склади музикантів, один з яких знаходиться в Україні, а другий в Канаді... а чого ви ще чекали від банди з назвою "Шалені голови"? ;) Тепер наші прихильники по обидва боки океану зможуть частіше заряджатися живою концертною енергією нашої музики! Нові зустрічі, нові пригоди, нові друзі і звісно ж, нові пісні - все це чекає на нас в Новому році. Далі буде!

Фото Mad Heads / Мед Хедс.
15
листопад
2017
LP & Мед Хедс , відкрили прямі ефіри Х-Фактора !