електроконтрабас, бас-гітара
вокал, гітара

Концерти

06
квітень
2024
02
березень
2024




Ми у соц.мережах:
facebook.com / madheadsxl @madheadsxl youtube.com / madheadsxl

Новини

27
жовтень
2017
Чудовий концерт! Дуже дякуємо, дубенчани, за вашу підтримку!

06
вересень
2017
MAD HEADS CA - хедлайнери TORONTO UKRAINIAN FESTIVAL!
7 років тому популярий український гурт вже очолював концертну програму найбільшого в Північній Америці фестивалю української культури. 
Ми щасливі повідомити, що зробимо це знову 16го вересня о 21-00. Нові пісні і перевірені часом народні хіти! Презентація нового, канадського складу гурту!
 Окрім концертного виступу, музиканти візьмуть участь в знаменитому параді на вулиці Bloor. Також планується автограф сесія і близьке спілкування з прихильниками;)
24
серпень
2017
Вітаємо з Днем Незалежності!

19
травень
2017
Це буде щось по справжьому божевільне! Перший раз за багато років ми будемо грати у складі класичного MAD HEADS TRIO. Це буде повний сет із найкрашіх наших пісень з перших трьох альбомів. ....і це буде один ексклюзивний концерт на нашому старому та улюбленому PSYCHOBILLY MEETING FESTIVALв Іспанії.
14
березень
2017
14 березня в Україні вперше відзначається День українського добровольця. За останні кілька років хлопці довели всьому світу свою самовідданість та готовність будь якої миті стати на сторожі неньки України від загарбників! Це свято тих людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини! 

 #козацькомуродунемапереводу
04
березень
2017
4 березня для нас завжди особлививй день! Адже сьогодні ми святкуємо день народження нашого Вадима Красноокого ! 

Дякуємо тобі за ці MAD роки, драйв і чесність! Бажаємо реалізації всього задуманого, здійснення мрій та випромінення вселенського позитиву! 
Нехай поруч завжди будуть твої Люди, а життя дарує купу нових вражень та емоцій! Невичерпного тобі натхнення! Нескінченного здоров`я! На многая і благая літа! 

Бажаємо успіху, наш Mad Daddy! ;)
Обіймаємо! - Твоя велика Mad Family!

01
березень
2017
Прихід весни для кожного має свої асоціації - для одних це ніжний звук капелі , для других - сонячні зайчики на стіні і танення бурульок, а для декого всього лише калюжі) Але як би там не було, радість від приходу весни жевріє в кожному серці. Нехай ваша душа наповнюється сонячним світлов, життя розцвітає з кожним днем, а серце співає про те, що любов не вмирає! 

 З весною, друзі! 
14
лютий
2017
Думки про кохання витісняють метушню, слова про любов стають головними, пісні про кохання - те, що хочеться чути і виконувати. «Любов, на мою думку, найпотужніша і разом з тим – найліричніша композиція альбому. Ця пісня не тільки про почуття, а про ту силу, яка створює світ і усе найкраще у цьому світі» В. Красноокий

Проведіть цей день в гарному настрої та любіть усім серцем!
10
лютий
2017
ІСТОРІЯ ТРИВАЄ

2012 рік - гурт Мед Хедс презентував пісню «П’ятниця». 
Автор слів і музики лідер гурт, Вадим Красноокий. 

Вадим Красноокий: "Кому як не музикантам знати про магічну дію останніх днів тижня. П’ятниця - це не просто день, а стан душі і феномен. У п’ятницю можна забути про ранкові завтрашні будильники. Люди безтурботні і відкриті. Але хотілося б, щоб більше сяючих облич можна було б побачити і в інші дні. Влаштовуйте собі свята кожного дня: маленькі, великі, з повітряними кулями чи чашкою гарячого какао. Ми варті того, щоб радіти, і жити з позитивними думками у позитивному світі. Давайте змінювати робочий календар разом!".
28
січень
2017
Вадим Красноокий , лідер популярної в країні групи «Mad Heads», ще в шкільні роки не був подарунком для вчителів - він уже тоді почав свою бунтарську діяльність. 
"Взагалі, на музику мене спочатку підсадив тато, який не був музикантом і не мав відношення до сцени. Він був кандидатом технічних наук, але захоплювався музикою, був меломаном. Я чув вдома якісні записи на якісній апаратурі. Це були класика і джаз. Тато колекціонував платівки і він також трохи грав на фортепіано. Його позиція була такою, що культурна сучасна людина повинна вміти грати на якомусь інструменті. По-перше, для власного задоволення, по-друге, щоб порадувати знайомих при нагоді, і, по-третє, щоб краще розуміти і відчувати музику. Тому що людина, яка на чомусь грає, на іншому рівні сприймає звуки. 
Такою була батькова позиція, тому і мене, і мого молодшого брата (багаторічного басиста Mad Heads) він відправив в музичну школу. Хотів, щоб ми теж грали на фортепіано. Мене не взяли на фортепіано, тому що на вступному іспиті не змогли розібратися, наскільки у мене все в порядку зі слухом, а на фортепіано був більший конкурс. За іронією долі мене віддали на клас скрипки, який вимагає набагато кращого слуху. Скрипка складніший в цьому плані інструмент, але на неї було менше охочих. Ось і вийшло: «Ти, хлопчик, заспівав незнайому пісню. Незрозуміло, ти потрапляєш в ноти чи ні. На скрипку ». 
Я ходив туди 8 років, без особливого задоволення. Мені це все було незрозуміло. Можливо, спосіб викладання, можливо, просто не мій інструмент. Факт в тому, що коли я закінчив музичну школу, я повісив скрипку на стіну, віддав батькам документ про закінчення школи, заявив, що більше ніякої музикою займатися не буду ... і через пару місяців взяв в руки гітару."