Ми у соц.мережах:
facebook.com / madheadsxl @madheadsxl youtube.com / madheadsxl
08
листопад
2019
Sex, drugs & karaoke: вийшов новий кліп від команди MAD HEADS.UA

Пісня "Караоке" написана і заснована на реальних подіях.  Під час гастролей з групою в місті Одеса ми настільки були заряджені концертом, що нам не хотілося, щоб цей день закінчувався.  Тоді ми вирішили продовжити його в караоке.  Складно в декількох словах описати, наскільки був крутий цей вечір, все було настільки яскраво, що це нас надихнуло на написання пісні "Караоке".  Щоб детальніше змалювати картину всієї вакханалії, яка відбувалася, ми вирішили зняти на неї кліп.

 Режисером кліпу став Сергій Шляхтюк - талановитий кінорежисер, який присвятив своє життя розвитку українського кінематографа, не тільки як режисер, але і каскадер, актор і постановник.

 З Сергієм було дуже цікаво і приємно працювати.  Завдяки його високому професійному рівню та багатому досвіду, він вміє надихати, закохувати, об'єднувати дуже різних людей, ставити правильні завдання і мотивувати всіх на знімальному майданчику, навіть "диких тварин", перетворюючи весь процес в свято і захоплюючу пригоду!  Не потрібно говорити, що ми всі дуже хотіли щоб ці зйомки не закінчувалися ніколи, ми просто вирішили не розлучатися і вже готуємося до зйомок новорічного фільму.