електроконтрабас, бас-гітара
вокал, гітара

Концерти

10
травень
2024
10 травня Вадим Красноокий виступить на «Вишиваному Вечорі 2024» від Mega Zabava  в Торонто. Це знаменита  українська культурна подія з модою, музикою та прекрасною атмосферою.
Також виступатимуть Klooch  і DJ Mike Unlisted. 



06
квітень
2024
Ми у соц.мережах:
facebook.com / madheadsxl @madheadsxl youtube.com / madheadsxl

Новини

06
грудень
2016
Є така професія - Батьківщину захищати.

У цей день, ми приєднуємося до привітань на адресу українських військовослужбовців. Тих, хто щодня сумлінно несе службу, береже Україну від ворога захищаючи суверенітет та територіальну цілісність.
Надійного тилу вам і мирного неба всім нам! Зі святом, з Днем Збройних Сил України!

29
листопад
2016
«ІСТОРІЯ» - Part 8

"По барабану" - пісня, що належить до альбому «Naked Flame» CD & LP випущеного у 2002 році Німеччина/Україна.

Вадим Красноокий: "Коли знімали "По барабану" - відчували себе як в старому кіно. Таке яскраве відчуття, як з дитинства. Придувалов навіть під час зйомок не розповідав нам сценарій, залишалося тільки витріщатися на всіх цих акторів і думати - що ж з цього вийде. А найсмішніше, що я згадую, це сюжет про ці зйомки в якихось теленовинах, коли я з розумним виглядом щось розповідаю кореспонденту, а на задньому плані Богдан з Максом вивчають реквізит - у Богдана на голові пташина клітка, і він дме в горн, який видає абсолютно ідіотські звуки." ??
У 2006 році пластинку перевидали під лейблом компанії «Comp Music». Перевидання містить два відеокліпи один з яких "По Барабану". Вся музика і слова до цього альбому були написані Вадимом Краснооким, крім сімнадцятої пісні "Укупник / Залужна". Аранжування здійснювалася безпосередньо самою групою.

25
листопад
2016
А ти вже слухав?!;)) 
 #НЕПАНІКУЙ - так називається нова пісня, яка сьогодні вже зробила перший крок до самостійного життя.
24
листопад
2016
Юзери, юзерки та юзерчата!
Маємо для вас сюрприз. Завтра відбудеться Всеукраїнська радіо прем'єра нового синглу від Mad Heads 

Слідкуйте за нашими оновленнями, подробиці трохи згодом!;)
Ми в соц. мережах: 
Оф. сайт - http://madheads.kiev.ua/ua 
FB оф. - https://www.facebook.com/madheadsxl 
Оф. спільнота - https://vk.com/madheadsxl 
Оф. паблік - https://twitter.com/madheadsxl
21
листопад
2016
День Свободи та Гідності

Ось вже третій рік, цей день для українського народу несе чималий зміст. День, з якого українці почали писати свою "незалежну" історію. Саме в цей день, кожен з нас повинен хвилиною мовчання вшанували пам'ять співвітчизників, що загинули за свободу, незалежність і територіальну цілісність України. Вшануймо пам'ять загиблих учасників Революції Гідності та в АТО.

Герої не вмирають! #ГероямСлава

20
листопад
2016
«ІСТОРІЯ» - Part 7

Вадим Красноокий: "У 1998 році ми нарешті дісталися до Західної Європи. Грали на сайкобільних фестивалях в Іспанії і Великобританії, а потім поїхали до Фінляндії. Деякі з наших нових пісень виходили на численних компіляціях в Україні, Росії, Німеччині та США, а пізніше навіть в Японії. У листопаді на CRAZY LOVE RECORDS вийшов наш другий альбом Mad In Ukraine. Він також був виданий в Україні - у вигляді компакт-диска на РОСТОК РЕКОРДЗ і у вигляді касети на ЄВРОСТАР, та в Росії - на касеті від MANCHESTER FILES. 

1999 був плідним роком та приніс нові концерти і теле-ефіри на центральних українських телеканалах, а також нові подорожі за кордон - 2 фестивалі в Німеччині, один в Іспанії, клуби в Росії і Польщі..."


14
листопад
2016
«ІСТОРІЯ» - Part 6

Вадим Красноокий : "У 97-му, ми вперше грали за межами колись «неосяжної батьківщини» - в Фінляндії, на чудовому фестивалі "My Way Rock'n'Roll Jamboree". Це була триденна рокабільна тусовка на 2500 чоловік за участю 21 групи, включаючи таких класиків жанру як : METEORS, NEKROMANTIX, RESTLESS, MATCHBOX і CRAZY CAVAN. Цей рік був не менш успішний і вдома. Ми зняли два нових відео-кліпи (на пісні Sharks і Black Cat ,які входили до другого альбому), багато миготіли на телебаченні і багато виступали. До кінця року ми були одними з 5 номінантів на звання найкращої української рок-групи за результатами теле-радіо-хіт-парадів (іншими групами були GREEN GREY, ВВ, БРАТИ КАРАМАЗОВИ і ТАБУЛА РАСА). Ще одна істотна подія 97 року - в липні у нас з'явилася перша власна сторінка в інтернеті, яку створив і довгий час вів Максим Сергієнко."


09
листопад
2016
«ІСТОРІЯ» - Part 5

Вадим Красноокий : "У 1996 році наш дебютний альбом Psycholula вийшов на компакт-диску в Німеччині (на CRAZY LOVE) і на касеті в Києві (на WESTERN THUNDER). Стас Лісовський все менше і менше влаштовував нас як контрабасист, врешті-решт його замінив мій брат Максим Красноокий. Максу було тоді всього 14, але він був кращий з самого початку. У 96-му ми зняли свій перший відео-кліп на пісню Ghost, з першого альбому. Ця робота була дебютом і для відомого тепер в Україні кліп-мейкера Володимира Якименка. У зв'язку з виходом цього відео було організовано презентацію для журналістів, і це був, наскільки мені відомо, перший випадок "презентації кліпу" в історії українського шоу-бізнесу. В тому ж році ми вперше виступали в Росії, в Санкт-Петербурзі, на фестивалі, організованому MEANTRAITORS. Надалі, ми неодноразово грали в Москві, а одного разу навіть у Воронежі, але Пітер залишався для нас особливим місцем, свого роду рок-н-рольною Меккою, в яку ми намагалися здійснювати регулярні концертні паломництва. ))Тамтешній лейбл MANCHESTER FILES навіть видав в 1997 році на касеті запис одного з наших перших пітерських виступів (Chernobilly Attack)."


05
листопад
2016
«ІСТОРІЯ» - Part 4 

Вадим Красноокий? : "У 1995 році був виданий касетний міні-альбом Mad Heads Boogie, тираж якого був близько 200 штук і розійшовся за 2 тижні. На той час ми вже могли самостійно зібрати зал на кшталт київського клубу «Барви», ми також стали з'являтися на різних теле- і радіо-каналах, в газетах і журналах, залучаючи нових слухачів і надихаючи нові групи. Нас стали запрошувати в інші українські міста, так ми розпочали наше нескінченне гастрольне життя."


01
листопад
2016
8 грудня, концерт в столичному Docker Pub. 

Буде круто, бо за надзвичайну атмосферу позитиву і оптимізму відповідаємо ми…
Влаштуємо повний відрив, шалені танці і спільні співи. А ще буде море, гра на гітарі на барній стійці, серйозні розмови про молоду кров української нації, вдячне «Слава Україні! Героям слава!», адресоване всім українським воїнам-захисникам!