електроконтрабас, бас-гітара
вокал, гітара

Концерти

06
квітень
2024
Ми у соц.мережах:
facebook.com / madheadsxl @madheadsxl youtube.com / madheadsxl

Новини

28
січень
2017
Вадим Красноокий , лідер популярної в країні групи «Mad Heads», ще в шкільні роки не був подарунком для вчителів - він уже тоді почав свою бунтарську діяльність. 
"Взагалі, на музику мене спочатку підсадив тато, який не був музикантом і не мав відношення до сцени. Він був кандидатом технічних наук, але захоплювався музикою, був меломаном. Я чув вдома якісні записи на якісній апаратурі. Це були класика і джаз. Тато колекціонував платівки і він також трохи грав на фортепіано. Його позиція була такою, що культурна сучасна людина повинна вміти грати на якомусь інструменті. По-перше, для власного задоволення, по-друге, щоб порадувати знайомих при нагоді, і, по-третє, щоб краще розуміти і відчувати музику. Тому що людина, яка на чомусь грає, на іншому рівні сприймає звуки. 
Такою була батькова позиція, тому і мене, і мого молодшого брата (багаторічного басиста Mad Heads) він відправив в музичну школу. Хотів, щоб ми теж грали на фортепіано. Мене не взяли на фортепіано, тому що на вступному іспиті не змогли розібратися, наскільки у мене все в порядку зі слухом, а на фортепіано був більший конкурс. За іронією долі мене віддали на клас скрипки, який вимагає набагато кращого слуху. Скрипка складніший в цьому плані інструмент, але на неї було менше охочих. Ось і вийшло: «Ти, хлопчик, заспівав незнайому пісню. Незрозуміло, ти потрапляєш в ноти чи ні. На скрипку ». 
Я ходив туди 8 років, без особливого задоволення. Мені це все було незрозуміло. Можливо, спосіб викладання, можливо, просто не мій інструмент. Факт в тому, що коли я закінчив музичну школу, я повісив скрипку на стіну, віддав батькам документ про закінчення школи, заявив, що більше ніякої музикою займатися не буду ... і через пару місяців взяв в руки гітару."


18
січень
2017
ІСТОРІЯ ТРИВАЄ

"Починали ми з того, що трималися у дуже вузьких рамках, у стилі рокабілі, стежили за тим, щоб усе було правильно. Навіть часто бували такі випадки, коли виникала якась пісня, яка з точки зору стилю не вписувалася – ми її відкладали, хоч вона й була хороша. До деяких старих пісень ми поверталися значно пізніше. Але з часом ми дозволяли собі розширювати рамки стилю, додавати те, що нам подобалося в інших музичних напрямках. Уже давно важко визначити гру Mad Heads одним стилем. Якщо широко – це рок-музика, але сказати, що в якомусь одному стилі граємо – ні. Це стиль Mad Heads, й у творчому плані дозволяємо собі все, що нам подобається. Правда, є те, що всі наші експерименти об’єднує – ми насамперед концертна група, тож більш сильні не в студійних технологіях, а в тому, як музика народжується на концерті. Це енергетика, те, що об’єднує творчі групи у всі часи, і в яких би не грали стилях. Ми вміємо на концерті створювати позитивний настрій, люди буквально з перших пісень завжди починають танцювати й усміхатися – це я бачу протягом усіх 25 років існування гурту." © Вадим Красноокий

07
січень
2017
З Різдвом! 
Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю і благополуччям. Миру вам, добра та любові. 
Нехай небо оберігає нас з вами від усіх бід і негараздів. 
Щасливого Різдва і на весь Рік добра! 

Мрійте і вірте - #ЗІРКИЗНАЮТЬ
31
грудень
2016
З Новим Роком та наступаючими новорічно-різдвяними святами!!!!!!

Щоб співалися пісні і не було втоми, зичимо вам сонця та надій у прийдешньому Новому році!
Хай буде рік схожий на диво, а кожен день жилося радісно й щасливо! 

Щасливого Нового року!

#НЕПАНІКУЙ #HappyNewYear #MadHeads

23
грудень
2016
«ІСТОРІЯ» - Part 10

2003 рік - Mad Heads йдуть на "Контакт". Саме таку назву отримав четвертий і останній студійний альбом гурту в старому складі з трьох чоловік ( брати Вадим та Максим Красноокі і Богдан Очеретяний). 
«Контакт» стане першим альбомом «Гарячих голів», записаним для лейбла Comp Music / EMI.

Трек-лист:
1. Контакт (интро) 
2. Не По Пути 
3. Отрута 
4. Не Чекай 
5. Циклон 
6. Параллельный Мир 
7. Привиди 
8. Хот Род Бугi Вугi 
9. Брюс Уиллис 
10. Вуду 
11. Козаки 
12. У Минулому Життi 
13. Вженема 
14. Свiнгсайз

17
грудень
2016
«ІСТОРІЯ» - Part 9

"Зйомка, це взагалі одна суцільна смішна історія. Наприклад, в "Полетаем", героїня кліпу в дійсності не вміла їздити на мотоциклі, і навчити її прямо на знімальному майданчику так і не змогли. Тому її вкочували в кадр і викочували - і так багато разів підряд, поки режисер, Вітя Придувалов, не побачив, що потрібний дубль знятий. А ще, під час одного з дублів з інструментами, я впав з крила літака, разом з гітарою." - пригадує Вадим Красноокий
"Полетаем". Тема - типова, в загальному, для рок-н-ролу: небо, романтика, пілоти, насамперед літаки, але дівчата (точніше, одна) все-таки не потім, а тут і зараз.) Любовно протираючи ганчіркою від пилу красень-літак, новоявлені пілоти з «Mad Heads» на чолі з лідером групи Вадимом Краснооким довго пояснюють довгоногої дівчині переваги пересування по повітрю перед усіма іншими способами, руками, значить, жестикулюють - правий елерон, ручку на себе, але ми-то з вами розуміємо, що всі їхні заходи переслідують одну мету ... Зрештою дівчина пропонує хлопцям для початку прокотитися на її мотоциклі, від чого група рішуче відмовляється. Ні і ще раз ні. Тільки в польоті живуть літаки!

Автор відео - VictOr Priduvalov
Оператор - Ярослав Пілунський
Сценарій і мультяшні вставки - Олексій Москаленко
 
12
грудень
2016
Сьогодні День Народження у незмінного баса Mad Heads - Максима Красноокого!
Вже 20 років жоден крок гурту не відбувається без тебе!
Брате, тримай ритм і надалі так само майстерно.



10
грудень
2016
8.12.16 на концерті в Docker Pub лідер гурту Мед Хедс Мед Хедс здивував всіх несподіваною новиною... Вадим Красноокий, вирушає до Канади втілювати в життя свої мрії у нових музичних проектах )) Але, щоб в Україні ніхто не сумував за улюбленим гуртом Мед Хедс , Вадим підготував собі достойну заміну - молодого, яскравого та дуже талановитого соліста Кирила Ткаченка! Урочиста презентація пройшла в ейфорійній атмосфері палких прихильників та вірних друзів))) Новий учасник дуже гармонійно увірвався до шаленої творчості Мед Хедс та прикрасив старі хіти своїм яскравим роковим тембром та новою, молодою енергією! Все змінюється, але нічого не зникає ;)
Чекайте нових концертів!



08
грудень
2016
8 грудня далекого 1991 року, відбувся перший концерт гурту Mad Heads, заснованого його незмінним й по сьогодні лідером Вадимом Краснооким!
Вітаємо хлопців з чвертю сторіччя на сцені!

06
грудень
2016
Є така професія - Батьківщину захищати.

У цей день, ми приєднуємося до привітань на адресу українських військовослужбовців. Тих, хто щодня сумлінно несе службу, береже Україну від ворога захищаючи суверенітет та територіальну цілісність.
Надійного тилу вам і мирного неба всім нам! Зі святом, з Днем Збройних Сил України!