Ми у соц.мережах:
facebook.com / madheadsxl @madheadsxl youtube.com / madheadsxl
20
жовтень
2016
«ІСТОРІЯ» - Part 2

Вадим Красноокий : "Протягом 1992 року ми грали скрізь, де могли. Взимку розважали знайомих панків в підвалі, де вони тусувалися. Влітку влаштовували тусовки для друзів і знайомих на даху 20-поверхового будинку, а закінчили рік на сцені новонародженого рок-фестивалю "Музика в Стилі КІН", в компанії з кращими андеграундними колективами міста і знаменитими панками АУ з Пітера.

Ми також вперше виїхали за межі Києва - в Харків, де мали задоволення розділити сцену з іншою рокабільною бандою - SHAKIN 'GUTS. Наш тодішній репертуар був мікс з власних пісень, рок-н-рольної класики, а також з деяких речей сучасних нео / сайко груп. Ми постійно робили демонстраційні записи на репетиціях. А репетирували ми двічі на тиждень вдома у мене або у Роми, чим регулярно "радували" сусідів, особливо найнервовіших (природно, ми жили в звичайних багатоповерхівках).

До кінця 92 року у нас з'явився перший студійний запис. У напівпідпільній студії Київського національного лінгвістичного університу, ми записали 6 пісень, які одразу відправилися в Англію, на єдину адресу рокабільної рекордингової компанії, яка у нас була - на NERVOUS RECORDS. Наші записи їм сподобалися, і нам запропонували перезаписати 2 наші пісні в більш професійній студії для збірки панку і сайкобілі, яка через рік вийшла у світ."