Ми у соц.мережах:
facebook.com / madheadsxl @madheadsxl youtube.com / madheadsxl
10
вересень
2016
Друзі-музиканти, увага! Віддамо в хороші руки чумовий апарат FENDER Super Sonic Twin - 100 Вт ламповий гітарний комбопідсилювач. Кому цікаво, пишіть особисто - https://vk.com/id76440430 Вадим Красноокий.
Гітарний апарат преміум класу, флагман лінійки FENDER. 
Модель Super Sonic Twin прийшла на зміну більш широко відомій Twin Amp. Має всі достоїнтсва попередниці: повністю лампові 100 Вт знаменитого фендерівського звучання (із переключенням на клубний режим 25 Вт), 2 канали (чистий і драйв), педаль foot-switch для їх перемикання. 
Разом з тим, Super Sonic Twin має суттєві вдосконалення! Чистий канал по суті має 2 версії - звичайний clean і знаменитий Fender Bassman. А канал драйву має дві ручки Gain, комбінація яких дає дуже широкий спектр різноманітних перегрузів. До того ж, ця модель має вбудований фендерівський ревербератор і автоматичний контроль стану ламп. 
Підсилювач у гарному стані, оскільки використовувався переважно для студійних записів і репетицій. Нещодавно проведена заміна ламп, звучить як новий. 
В комплекті пропоную жорсткий футляр на колесах, який надійно захищає в гастрольних подорожах і дуже зручний в якості підставки. 
В Україну таких апаратів була завезена обмежена кількість, а нещодавно Fender припинив виробництво цієї моделі. Тож перед вами колекційний раритет. Не зволікайте!;)